7/13/2006

Einde Big Mission door Endemol

Mail 1 oktober 2002

Beste finalisten,

Onderstaand treffen jullie het persbericht aan over het onderbreken van The Big Mission, zoals wij dat gisteren met jullie hebben besproken. Het bericht wordt aan het einde van de middag verstuurd. Zoals afgesproken is het de bedoeling dat jullie naar mij doorverwijzen indien de pers zich meldt met vragen over dit onderwerp. Schroom niet om ook buiten kantoortijden te bellen als dat nodig is. Hetzelfde geldt voor eventuele vragen.
Vriendelijke groet,
Jeroen van Waardenberg

Manager Communicatie
tel: 0297-351846
fax: 0297-351989
mobiel: 06-51407814
mail: jeroen.van.waardenberg@endemol.nl



02-10-2002, Aalsmeer
De Staatsloterijshow: The Big Mission wordt onderbroken
DE STAATSLOTERIJSHOW: THE BIG MISSION WORDT ONDERBROKEN
Maandwinnaars ontvangen geldprijsDe Staatsloterij, Producent Endemol Nederland en RTL 4 hebben besloten het programma The Big Mission voor onbepaalde tijd te onderbreken. Aanleiding hiervoor zijn de recent gewijzigde ontwikkelingen op het gebied van ruimtetoerisme.De onverwachte economische teruggang heeft er voor gezorgd dat de meest optimistische voorspelling op een eerste zogeheten sub-orbital flight minimaal vijf jaar verder weg ligt dan aanvankelijk voor mogelijk werd gehouden. Ook de poging van de Amerikaanse tv-zender MTV, om ?N Sync-zanger Lance Bass een ruimtereis te laten maken, is onlangs wegens dezelfde redenen opgeschort. De Staatsloterij heeft daarom besloten om de maandwinnaars van de eerste vijf afleveringen een geldprijs van 45.000 Euro te geven. Indien de ontwikkelingen in het ruimtetoerisme hiertoe aanleiding geven, zal de Staatsloterij opnieuw proberen om als eerste een winnaar een reis naar de ruimte te laten maken.De Staatsloterijshow wordt op 12 oktober voortgezet met de registratie van het speciale concert van Herman van Veen (en een extra optreden van Ronan Keating) in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Op 5 november gaat de trekking vergezeld van een uitzending van het concert van René Froger in Ahoy Rotterdam. Op 5 december is een speciale Sinterklaaseditie van de Staatsloterijshow te zien en op 31 december wordt de traditionele oudejaarstrekking uitgezonden.Voor meer informatie:Jeroen van Waardenberg (Endemol Nederland): tel. 0297-351846Jaap Paulsen (RTL 4) tel. 035-6718718

2 Comments:

At 12:54 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dat is nou echt heeeeeeel jammer. De kans van je leven verknalt. En dat allemaal door 11-9 en de canceling van de vlucht van Lance Bass naar het ISS.

 
At 7:13 a.m., Anonymous Anoniem said...

Dat is wel jammer, wie weet word het ooit hervat

 

Een reactie posten

<< Home