4/06/2006

Bevestiging finaleplaats




Aan: AnneMarie van Kappel


Hilversum, september 2002


Beste astronaut in spé,


Gefeliciteerd, jij bent één van de kandidaten voor alweer de vijfde show van de Staatsloterijshow – The Big Mission. Het gaat nu spannend worden want je hebt een hele grote stap gemaakt richting de ruimte. Je hebt al een belangrijk traject afgelegd. Wie weet ben jij dinsdag 17 september de vijfde maand-winnaar van de Staatsloterijshow – The Big Mission.

We zullen in de ochtend een aantal opnames doen waarin je betrokken zal worden. De show zal beginnen op RTL4 om 21.00 uur. De uitzending zal duren tot ongeveer 22.30 uur. Hou er dus rekening mee dat je pas laat klaar bent. Zorg dus ook voor vervoer naar huis!

We verwachten je dinsdag 17 september om 08.15 uur in de foyer van het studio 22 op het mediapark in Hilversum. We willen je vragen de onderstaande zaken heel zorgvuldig door te lezen. Mochten er nog vragen zijn dan kan je altijd bellen op onderstaand telefoonnummer.

è Mocht je worden benaderd door de pers neem dan eerst contact op met Vanessa Peereboom van Endemol Nederland, voordat je de pers te woord staat. Je kunt Vanessa bereiken op telefoonnummer 035-6725409.
è Mocht je onverhoopt ziek worden, bel dan onmiddellijk onderstaand telefoonnummer.
è Begin volgende week zal ik contact met je opnemen over het aantal personen dat je meeneemt. Zorg ervoor dat je het aantal weet! Het publiek verwachten we dinsdag 17 september om 18.30 uur in studio 22 in Hilversum.
è Als je dinsdagochtend 17 september om 08.15 uur in de foyer van studio 22 aankomt vraag dan naar Eva Leisink. Zorg dat je op tijd bent!


We gaan er een bijzondere uitzending van maken en jij speelt daarbij een grote rol. Zorg dat je videorecorder ingesteld staat want dit kan het begin zijn van een bijzonder hoofdstuk uit je leven.

Voor vragen kan je tijdens kantooruren bellen met 035-6725142.


Vriendelijke groet,




Team - Staatsloterijshow – The Big Mission